Navigation Menu

Jeg måtte jo desværre melde fra til de høje opstartsudgifter, men var jo skrevet op til en Renault Fluenze ZE – i model: Prime Time. Altså en udstyrsvariant der efter sigende skulle være mere udstyret end en ‘standard’ udgave af Fluenze ZE, modellen.

Men min forhandler informerede mig om, at prime time udstyrsvarianten b.la. IKKE var med del-læderkabine, som jeg ellers havde fået fortalt og vist dengang jeg skrev mig op til bilen, hos betterplacecenteret i deres udstilling i Hellerup. Her stod biler med b.la. del-læder og en masse andre fine features/udstyr.

Men det er altså uden del-læderkabine b.la.

Men hvad indeholder så en ‘PrimeTime’ variant af Renault Fluenze ZE el-bil så, i forhold til en Expression variant?

Det overraskede mig meget, at der ikke var del-læder kabine. som jeg ellers havde fået at vide hos betterplace og som der jo var i deres prøvebiler, der fremstod som PrimeTime modeller.

  4 Kommentar

 1. Ja, den er jeg med på. Der findes Expression og Dynamique og ved andre bilmodeller også en der hedder Authentique som er den “skrabede” udgave.

  Men i forbindelse med deres fremvisning i Hellerup, som jeg skrev – var der en “special model” som de solgte til dem som forhåndsopskrev sig til bilen og disse ville få Fluenze ZE som en Prime Time udgave/variant, med b.la. Læder som den stod der i deres udstilling – sagde de.

  Så er det jeg spørger… hvad og hvordan er en Prime Time variant udstyret. Den var med læder, den de fremviste i Hellerup, men min forhandler siger den ikke er?? Så hvordan er den så udstyret?

  Er der nogen der ved noget eller har fået deres Fluenze ZE ‘Prime Time’ hjem?

 2. Problemet er, at Better Place har lovet alt for meget, den gang de viste bilerne frem i Hellerup, og den hænger de på nu. Vi har så ikke rigtig kigget efter det læder sæder, fordi vi egentlig er ret ligeglade med dem. Men der blevet lovet forskellige andre ting, såsom at smartphone appen kan kommunikere med bilen, og med hensyn til rækkevide, så blev ens forventninger også sat for højt. Hvis man så sammenlægger det med de store vanskligheder de har her i opstartsphasen, den sene levering af bilerne og de manglende batteriskiftestationer, så kan have det indtryk, at de havde for travlt med at sælge idéen til at de rent faktisk har kunnet føre den ud i livet. Man må håbe at de lærer af det :)

  Når nu alt det er sagt, så glæder jeg mig alligevel vild meget på min bil….

 3. Lædersæder er nu dejligt at have for de er lige til at vaske af med en fugtig klud, såfremt de er fedtede efter is og sodavand.

Skriv et svar